Za apartmanite / About apartments
Од два апартмана, едниот-помалиот (40 m²), во доминанта сина боја има: купатило,
опремена кујна, дневна соба со гарнитура за седење, ТВ, трпеазриска маса и една спална соба
со три кревети (два од нив споени во брачен). Греењето е со зидни греалки и печка на дрва.
 photo
 
 

Големиот (60m²) соджи исто што и малиот апартман, купатило, кујна, дневна соба, ТВ, но е
со две спални соби во кои има по еден брачен кревет со димензии 140x200 и еден единечен.
Греењето е исто како во малиот апартман..photo

Двата апартмна имаат интернет конекција.
 
.