Lokacija i kontakt

Куќата се наоѓа под хотел Бистра, помеѓу пицерија "Ема" и хотел “Алпина” , 100-150 м од жицарницата

 

E-mail

Tel.

  +389 2 26 28 888

 +389 71 236 005

 

Recent Photos